Soojendav piimaga tee-kohvijook on populaarne Hong-Kongis. Levinud on ka kirjapilt Yuenyeung, Yinyeung, Yinyong. Yuanyang'i võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.
Soojendav piimaga tee-kohvijook on populaarne Hong-Kongis. Levinud on ka kirjapilt Yuenyeung, Yinyeung, Yinyong.
Yuanyang'i võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.
4 pakki musta teed
2.5 dl vett
200-400 g suhkruga kondenspiima
5 dl kanget kohvi
Eemalda vajaduse korral teepakkidelt pabersildid. Pane teekotid poti sisse, lisa vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 3 minutit.
Võta teepakid välja, pigista tühjaks. Kuivakspigistatud teepakid viska minema.
Sega juurde kondenspiim, kuumuta keemiseni. Sega juurde kohv.
Kalla klaasidesse ja serveeri.
Retsept on mugandatud USA ajakirjast Saveur (jaanuar/veebruar 2013), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Yuanyang ehk Hong-Kongi magus kohvi-teejook
Soojendav piimaga tee-kohvijook on populaarne Hong-Kongis. Levinud on ka kirjapilt Yuenyeung, Yinyeung, Yinyong.
Yuanyang'i võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.