Sea sisefilee on esmalt küpsetatud ja alles siis marinaadi maitsestuma pandud. Ideaalne roog suvepidudele - ei pea kuumal päeval ahju sisse lülitama :)
Kuumuta või mõõdukalt kuumal praepannil. Lisa seafilee ning pruunista ümberringi. Alanda kuumust, kata pann kaanega ning prae tasasel tulel umbes 15 minutit, kuni liha on kenasti läbi küpsenud. Maitsesta julgelt soola-pipraga ning lase veidi jahtuda.
Pane kõik marinaadiained väikesesse potti. Kuumuta keemiseni ning lase paar minutit kokku keeda.
Aseta praetud seafilee parajalt suure kaanega kausi sisse, kalla peale marinaad. Kata kauss kinni ning pane liha vähemalt 4 tunniks, soovitavalt järgmise päevani, külmkappi maitsestuma.
Marineeritud seafilee
Sea sisefilee on esmalt küpsetatud ja alles siis marinaadi maitsestuma pandud. Ideaalne roog suvepidudele - ei pea kuumal päeval ahju sisse lülitama :)