Krevetikokteil granaatõunaseemnetega

Selle kokteilsalati võib paar tundi enne serveerimist valmis teha. Hoia kuni laualepanekuni külmkapis.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g koorimata krevette

1 tk granaatõuna

0.5 tk pikka kurki

2 tk talisibulat

1 tk punast tšillikauna

1 tk laimi

1 sl kvaliteetset oliiviõli (sellist "puuviljast")

1 sl mett

helbelist meresoola

purustatud musta pipart

Lisandiks:

röstitud pikka saia

Valmistamine

Koori krevetid. Poolita granaatõun, uurista seemned välja.
Poolita kurk ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika sibul viiludeks. Eemalda tšillikaunast seemned, haki peeneks.
Sega kõik ained omavahel, maitsesta laimikoore ja -mahla, õli, mee, soola ja pipraga.
Serveeri ahjus röstitud saiaviiludega.

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Allt om Mat (Räkcocktail med granatäpple )
LISA KOMMENTAAR