Roosilõhnaline limonaad

Põneva kõlaga suvine jook

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl suhkrut

2.5 dl vett

2 punast maasikat

2 sl roosivett

2.5 dl värskelt pressitud sidrunimahla

Serveerimiseks:

jääkuubikuid

Valmistamine

Kuumuta väikeses potis vesi ja suhkur keemiseni. Lisa maasikad ja keeda 2 minutit. Suru maasikad kahvliga katki, et värvaineid kätte saada, siis kurna segu läbi peene sõela. Sega siirupi hulka roosivesi ja sidrunimahl.

Lase jahtuda, siis kalla kannu sisse koos jääkuubikute ja külma veega. Maitse - vajadusel lisa veel vett.

Retsept on mugandatud Sophistimom'i toidublogist. Pildi tegi TSHEBURASKA.

LISA KOMMENTAAR