Näkileivarullid

Tore lihtne suupiste.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

õhukest näkileiba

leotamiseks puljongit

maitsestatud toorjuustu või kreemjat kitsejuustu

Valmistamine

Kasta näkileivad hetkeks kuuma puljongisse, tõsta köögipaberile nõrguma.

Hõõru toorjuust pehmeks, määri juustusegu pehmele näkileivale ning keera rulli.  Lõika rullid pooleks ja aseta serveerimisalusele.

Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 06.10.2016 11:13

Mõnusad, lihtne teha ja hea peol ampsata! Mulle maitseb kreemja kitsejuustuga või toorjuustu-murulauguseguga.

Merx
postitatud 21.11.2016 16:43

Mulle niiii meeldisid!!