Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Gnocchi-klimbid puttanesca-kastmega kiirtoit

Väikesed Itaalia kartuliklimbikesed tugevamaitselise tomati-oliivi-kappari-anšoovisekastmega.

kahele
Haki sibul, küüslauk ja anšoovised. Eemalda oliividest kivi ning lõika oliivid pooleks või viiludeks. Loputa kapparid soolast puhtaks, nõruta.
Kuumuta potis õli, lisa sibul ja prae 5 minutit keskmisel kuumusel.
Lisa küüslauk, anšoovised, oliivid, kapparid, tšillihelbed ja purustatud tomatid. Maitsesta soola-pipraga. Kuumuta keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades 15-20 minutit, kuni kaste pakseneb.
Samal ajal kuumuta teises potis vesi keemiseni, lisa veidi soola. Lisa gnocchi-klimbid ja keeda 2-3 minutit, kuni klimbid pinnale kerkivad. Kalla vesi ära, nõruta gnocchi veidi kuivemaks ning sega kastme hulka.
Kuumuta läbi, puista peale petersell ja serveeri. Soovi korral riivi peale parmesani.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Keetmine/kuumutamine
  • Aedviljaroad
  • Makaroniroad
  • Kastmed ja marinaadid
  • Itaalia
30 minutit


Kommentaarid:

kommentaarid puuduvad,ole esimene

Kommenteeri