Itaalia-pärane grillitud sai. Röstitud paprikaid õlimarinaadis on ka meie poelettidel täitsa saada.
1 ciabatta
2 sl väherasvast majoneesi
25 g röstitud punast paprikat (purgist, nõrutatud)
50 g viilutatud pehmet kitsejuustu
veidi lehtsalatit
musta pipart
Lõika panini-sai pikuti pooleks, rösti mõlemad pooled kuumas grillahjus kuldseks. Määri lõikepindadele majoneesi.
Laota alumisele saiapoolele paprikaribad. Aseta peale kitsejuust, maitsesta pipraga. Lisa mõned salatilehed ning kata pealmise saiapoolega.
Retsept on Briti ajakirjast Delicious (Red pepper and goat's cheese toasted panini )
Panini grillsai röstitud paprika ja kitsejuustuga
Itaalia-pärane grillitud sai. Röstitud paprikaid õlimarinaadis on ka meie poelettidel täitsa saada.